Saturday, March 31, 2007

Lay out gemaakt

Vandaag deze Lay out afgemaakt, hij lag er al een paar dagen maar wist even niet meer wat ik ermee moest. Maar vandaag is ie dan afgekomen en ik ben er super blij mee. Het is een Lay out van 1 van mijn kanjers die we vorig jaar zelf hebben grootgebracht na het overlijden van hun moeder. Hij is alweer een jaar geweest afgelopen week, wat gaat dat toch snel.


Friday, March 30, 2007

Vandaag deze Lay-out afgemaakt. Ik was er gister mee begonnen. Ik moest gewoon wat met dit papier doen, en tussen mijn foto's kwam ik deze nog tegen van mijn HB. Vind em zelf erg gaaf geworden

En nieuwe foto's gemaakt van mijn schatje. Mijn neefje Quinten mocht vandaag een dagje logeren bij opa en oma, en natuurlijk even bij tante Corien langs om wat shots te maken. Het is zo'n lekker ventje zo ondeugend. Hij is nu een half jaar en gaat langzaam aan proberen om te staan, hou je maar vast lieve zus je krijgt nog wat met hem te stellen. Heel erg vaak zie ik hem niet ze wonen in Scheveningen niet zo heel ver weg, maar we hebben allebei een drukke job. Haar man Boudewijn is allergisch voor katten dus kunnen ze ook niet gezellig ff een bakkie komen doen. Dus is het altijd een feest als ik hem weer zie, ik geloof dat het alweer 2 maanden geleden is.






Sunday, March 25, 2007

Show nieuws


Vandaag met Aurora, Red Devil en Darkness naar de show in Houten geweest, het was weer een bijzondere show, erg rommelig, veel fouten en natuurlijk weer mega uitgelopen. Na een korte nacht stond ik om half 7 al naast mijn bedje, en zat om half 8 in de auto naar Houten.Ingecheckt, katten geinstalleerd. Alledrie mijn katten hadden concurrentie. Ik had ingeschreven naast Corry maar ook dat was niet gelukt, en zat een paar kooien verder. Gelukkig wel in dezelfde carre, dus dat is dan niet zo heel erg. Darkness moest als eerste naar de keurmeester, deze had ik nog nooit gezien. Ze vond Darkness een leuk poesje, leuk kittenkopje, kittenvachtje, leuk staartje, oortjes nog wat hooggeplaatst, ja DUHHHH ze is pas 15 weken, wat wil je dan een volgroeide Coon?? Daarna was Aurora aan de beurt, andere keurmeester, ze vond Aurora erg mooi en kreeg haar punt. MMM dat is ook raar die andere poes moet nog, nou ja ik wacht wel af. En inderdaad werd ik teruggeroepen, foutje, ze had niet egzien dat er nog een poes in die klasse zat. Wat voor kleur Aurora was?? Silver tortie natuurlijk, daar was ze ook voor ingeschreven, ze vond haar wel erg donker, nou ja!!!! ze is toch al heel wat keertjes gekeurd als silver tortie. Maar goed ze vond de andere poes mooier, dus werd mijn punt ingetrokken, BAAL!!! Pas heel laat in de middag was Devil aan de beurt, ik was al wezen vragen of ze de rooie Coons niet vergeten waren, nee hoor die kwamen nog. Ze was helemaal weg van Devil, mooie kleur, mooie vacht, mooie oren, en het is een charmeur eerste klasse, zo'n relaxte kat op show heb ik nog nooit gehad. Maar de andere kat was net even wat groter, en ouder natuurlijk, dus die kreeg de punt. Nou dat was het dan dacht ik, werd om een uur of half 4 Darkness omgeroepen om naar het podium te komen, had die muts gewoon BIV gekregen, JIPPIE!!!!! Erg leuk voor haar eerste keer. Om 7 uur zat ik eindelijk in de auto terug naar huis, was helemaal kapot, maar wel weer gezellig, weer een hoop bekenden gezien. Mijn katten kan je bewonderen op www.fairysfantasy.nl

Wednesday, March 21, 2007

JIPPIE, Quinty is zwanger. Ze is nu 3 weken dus nog 6 weekjes wachten, ze is uitgerekend rond 1 mei.

En met Darkness gaat het nu ook goe, ze islekker aan het spelen, vooral met Freya haar oma. Die is toch altijd meer een moeder voor hun geweest dan Aurora, die gelooft het wel. Zondag mag ze mee naar show, ben zo benieuwd wat ze gaat doen.

Sunday, March 18, 2007

Zo het weekend zit er weer op, het was weer geen super weekend. Ik merk toch dat de beurzen steeds minder worden. Teveel aanbod? Teveel beurzen? Ik denk beiden. Vrijdag heb ik zitten demoen met alcoholinkt, zaterdag heeft Karin zitten workshoppen met paintdabbers, en vandaag heb ik lekker zitten scrappen. Deze layout heb ik gemaakt met papier van Junkitz.


Met Darkness gaat het steeds wat beterder. Eten doet ze als een dijkwerker, ze is goed aangekomen. Alleen het spelen wil nog niet zo. Ze kijkt wel mee als de gasten aan het dollen zijn, en af en toe doet ze een klein beetje mee, maar als het te wilde wordt loopt ze weer weg. Maar hopen dat dat ook beterder gaat. Echt ziek is ze niet meer, en we denken dat het misschien toch heimwee naar haar zusje is. Hier een foto van Darkness.

Thursday, March 15, 2007

Rijswijk

Zo we zijn vandaag op wezen bouwen voor de beurs in Rijswijk, 3 dagen. Is altijd weer een hele klus, inpakken, opbouwen, afbouwen en weer uitpakken. Vind het altijd weer een moeilijke beslissing, wat neem ik wel mee en wat niet. Maar we zullen zien wat het weekend gaat brengen, morgen sta ik samen met mijn moeder en Wil draait de winkel. Ik vond zelf dat we die moesten sluiten maar hij wilde hem open houden.
Gister zijn er weer heel veel nieuwe scrapspullen binnen gekomen van Basic Grey, Fansy Pants, 7Gypsies, DaisyD, Cherry Arte, tijdschriften en boeken, clear stempels en nog veel meer. Het meeste staat al op de website en natuurlijk in de winkel.
De afgelopen dagen is Darkness erg ziek geweest, dat is het poesje uit mijn laatste nest. Spugen, niet eten, hangerig, afvallen, Ik was al begonnen met AB maar dat sloeg niet aan, Dinsdag is Wil met haar naar de DA geweest, daar heeft ze prikjes gehad. Nu ging ze wel iets eten maar niet veel. Dus gister weer overlegd met de DA en toch maar weer AB gegeven. Gister avond is ze eindelijk weer gaan eten, en vanochtend was ze gelukkig weer aangekomen. Alleen vind ik haar nog wel erg hangerig, niet zoals een kitten van 14 weken hoort te zijn, lekker ravotten en spelen. Ik hoop dat dat nog gaat komen, had er toch steeds geen goed gevoel bij.
Ik moet nog steeds eens uitzoeken hoe ik foto's in kan voegen, hoop dat ik daar volgende week ff tijd voor heb.

Sunday, March 11, 2007

Het gaat gelukkig goed met de katten die gister weg zijn gegaan, Ik heb van allemaal al bericht gehad. Goddess is al helemaal de boel aan het ontdekken, maar daar was ik ook niet zo bang voor. Die kleintjes zijn altijd zo gewend, ik weet van te voren dat ik ze maar 13 weken heb, en ze dan weer weggaan. Niet dat dat niet moeilijk is hoor. Tara en Sascha zitten nog steeds onder de tafel alles te bekijken, en Jimmy is gister helemaal over de rooie gegaan, waarschijnlijk van alle spanning is ie aan het overgegevn geweest. Gelukkig gaat het nu al wat beterder. Ik heb er nog steeds buikpijn van dat ik ze heb weggedaan, als ik ze nu terug kon halen deed ik dat. Maar het is beter voor hun om ze nu op hun nieuwe plek te laten. Heb natuurlijk weer mega koppijn van alle spanningen, en van de hele dag achter de computer zitten. De website moest nodig eens bijgewerkt worden, had ik ook geen tijd voor. En er komen heel veel nieuwe spullen aan, zodra die binnen zijn hoef ik alleen maar up te daten, want krijg het weer erg druk met beurzen en shows.

Saturday, March 10, 2007

verdrietige zaterdag

Vandaag was een verdrietige dag. Eerst werd vanochtend Goddess opgehaald. 1 van de kittens van Aurora, ze was 13 weken geweest dus tijd om naar haar nieuwe baasjes te gaan. Ik blijf het moeilijk vinden dus doet Wil het tegenwoordig. Daarna heeft hij mijn laatste 3 HTK katten weggebracht. Ik was er al een jaar mee bezig om ze te herplaatsen, maar dat doe je niet zomaar met katten die je al 10 en 17 jaar hebt. Vorig jaar zouden ze eerst naar mijn vriendin gaan, maar die ging verhuizen naar Noorwegen dus dat ging niet door. Dus had ik het maar op de lange baan geschoven. Maar Tara werd steeds gepest door de Coons. Ik wilde haar graag samen met haar zusje Sascha herplaatsen. Een vriend van Marjolijn had wel interesse in de 2 meisjes en Jimmy van 17 was ook welkom. Ik heb er nog 2 maanden over gedaan om er "klaar"voor te zijn, maar echt klaar ben je er nooit voor, als je ze al zolang hebt. Ik wilde het gister avond eerst nog afzeggen, vond het zo verschrikkelijk om te doen. Maar toen ik Tara weer met een boog om Freya heen zag lopen, wist ik dat het beter voor hun was. Dus heeft Wil ze vanmiddag naar Capelle a/d Ijssel gebracht. Ik vind het echt vreselijk, heb rode ogen van het huilen. Het is zo stil in huis, al lopen er nog 11 Coons rond. Ze hebben toch allemaal hun eiegn karakter en plekje in huis. Gelukkig kwam Jennie vanmiddag nog in de winkel langs, zodat ik even mijn gedachten kon verzetten.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...